Описание
Нож SUJIHIKI, изработен от Цвилинг, с дължина на острието 23 см, изработен от N60 неръждаема стомана.
N60 неръждаема стомана е устойчива на корозия и се отличава със специалната си комбинация от хром и въглерод. Той има много фина структура и се втвърдява от криогенния процес FRIODUR® при температури от -70 °C, което води до ултрарязко и трайно острие.
Ножът Sujihiki е идеален за нарезване на всякакъв вид месо или риба.
Ергономичната дръжка, изработена от неръждаема стомана 18/10, предлага комфорт и безопасност по време на употреба.
Може да се почисти в съдомиялната.
Ръчно изработени от занаятчии в Секи, Япония, гамата ножове TWIN Fin II на Zwilling съчетават немски дизайн и качество с японска изработка, за да произведат най-фините кухненски ножове. Усъвършенстваните производствени техники водят до добре балансирани ножове с удобни дръжки, подходящи за продължителна употреба.