Намаление между 10% и 50% на всички продукти, в периода 15.11 - 1.12.2024 или до изчерпване на стоковата наличност.
Sujihiki нож от марката Miyabi с острие от 24 см, корозия и ударустойчив, идеален за рязане и нарязване на месо и риба.
Miyabi смесва традиционните с иновативни техники, които вдъхват живот на японската традиция, като всеки нож включва ръчно завършено острие с катана-подобен ръб, почест към самурайските мечове, направени преди векове.
Функции:
- Ножът е направен от 3 слоя;- Сърцевината на острието съдържа MicroCarbide MC63 стомана на прах, вградена в 2 слоя стомана, тя осигурява твърдост на приблизително 63 Rockwell (Международната стандартна единица за измерване на твърдостта);- Острие криогенно обработено чрез CRYODUR® при -196°C, което също гарантира много висока твърдост;- Истински японски Tsuchime (завършен с чук) острие със симетричен 19° ъгъл; Всяко острие е ръчно завършено по традиционния метод Honbazuke, който осигурява максимална прецизност на рязане;- Дръжката, изработена от дърво Pakka, предлага стабилност и перфектен баланс независимо от използваната техника за рязане.