Намаление между 10% и 50% на всички продукти, в периода 15.11 - 1.12.2024 или до изчерпване на стоковата наличност.
Традиционен японски сантоку нож - ножа на японския готвач - произведен от Мияби, острие от 18 см, корозия и ударустойчив.
Характеристики:
— Ножът е направен от 3 слоя;— Сърцевината на острието съдържа MicroCarbide MC63 стоманена прах, вградена в 2 слоя стомана, тя осигурява твърдост приблизително 63 Rockwell (Международна стандартна единица за измерване на твърдостта);— Криогенно втвърдено острие чрез техниката CRYODUR® -196°C, което също гарантира много висока твърдост;— Истинско японско острие с вид Tsuchime (накован финал);— Симетрично острие Honbazuke с ултра остри ръбове осигурява максимална прецизност на рязане;— Дръжката, изработена от дърво Pakka, предлага стабилност и перфектен баланс независимо от използваната техника на рязане.