Описание
Нож за нацепване Sujihiki, марка Miyabi, с 24 см острие, изработено от неръждаема стомана, корозия и ударустойчиво.
Както всеки друг нож MIYABI нож Sujihiki се откроява със своята красота и изключително заточено острие. Острието от 24 см е дълго и тясно и е идеално за нарязване, филиране или рязане на всякакъв вид месо или риба.
Използва се за приготвяне на сашими, суши и фини филета от риба и морски дарове.
Функции:
- FRIODUR® тип острие, направено от FC61 стомана;
- Изключително силен и издръжливо острие в катана стил;
- Дръжка, изработена от pakka дърво, осмоъгълна форма;
- Дръжката съдържа декоративен нитот, който придава както здравина, така и изискано и благородно докосване на ножа.
Перфектен баланс - Остър, удобен, функционален.
Изживейте красотата на гамата 4000FC Miyabi и открийте японското изкуство зад тези ножове. Острието на продуктите в тази гама е конструирано от един слой стомана FC61, твърд (HRC 61) и траен материал. Острието е изключително прецизно и гладко, вдъхновено от традиционните японски мечове Катана.
Обликът на ножовете в тази гама съчетава традиционния външен вид с модерен дизайн, благодарение на ергономичните осмоъгълни дръжки, изработени от дърво Pakka.