Описание
Структура на съдовете за готвене AMT Gastroguss
1. Незалепващ слой Lotan
2. Слой от керамични частици
3. Антикорозионен слой
4. Твърд слой от титанов оксид
5. Пясъкоструен алуминий
Тиганът AMT Gastroguss е изработен от алуминий с незалепващо покритие Lotan®, е произведен в Германия.
AMT Gastroguss - Най-добрият тиган в света - Според VKD (най-голямото сдружение на готвачи в Германия) Всички продукти на AMТ Gastroguss са изработени от ръчно излят алуминий от квалифицирани занаятчии. Предимствата на ръчно летия алуминий при производство включват: по-бързото втвърдяване предотвратява деформации на материала, по-хомогенно леене и по-добър външнен вид на материала от с механизирано леене.
Съдовете AMТ Gastroguss имат много дебела основа с дебелина до 9 мм. Тя съхранява повече енергия и не прегрява лесно.
Основата на съдовете на AMТ Gastroguss е известна със запазването на своята форма, дори ако е обект на екстремни температурни колебания. Незалепващото покритие от няколко слоя на съдовете на AMG Gastroguss, е уникално и се използва само от тях. Освен незалепващите свойства, покритието помага за по-лесното почистване на съдовете и има антибактериален ефект. Покритието Lotan® предлага всички предимства на класическия анти-адхезивен слой, но го прави без PFOA. Ръкохватките на АМТ Gastroguss са устойчиви на температури до 240°C.
Така че, можете да готвите храната веднага след като сте я запържили на плота, без да сменяте съда. Ергономичните дръжки на съдовете са разработени с помощта на Германския национален кулинарен отбор. Може да се мие в съдомиялна машина.