Намаление между 10% и 50% на всички продукти, в периода 15.11 - 1.12.2024 или до изчерпване на стоковата наличност.
Готвенето на Sous Vide вече е просто с уреда ZWILLING ENFINIGY Sous Vide!"Sous vide" или вакуумното готвене традиционно се използва за готвене на месо и риба, но чрез този метод могат да се сготвят и зеленчуци и плодове. Храната е безопасно опакована във вакуумна торба. Идеалната температура на готвене за всяка храна се поддържа през целия период на готвене, което позволява особено нежно и дори готвене.Компактният и практически уред не само контролира температурата на водата и времето за готвене – също така е лесен за използване: задайте желаната температура и време за готвене на LED сензорния екран и оставете уреда да свърши останалото.Благодарение на малките температурни стъпки от 0,5 °C и точност от +/- 0,1 °C-0,2 °C между 40 и 70 °C можете да зададете вашия sous-vide stick точно. Докато се концентрирате върху други задачи в кухнята, функцията таймер (диапазон 0 -99:59 часа) следи времето за готвене. След готвене уредът звуков сигнал и изключва автоматично.
Функции:
За готвенето на Сус ВидеSous-vide е метод за готвене, при който рибата, месото или зеленчуците са вакуумно опаковани и приготвени на водна баня при възможно най-ниска оптимална температура. При вакуумно опаковане заключвате всички вкусове в чантата и им пречите да се изпарят във въздуха или водата. Sous-vide ви дава по-интензивно вкусово преживяване, независимо дали готвите месо, риба, или зеленчуци.Sous-vide се превръща в по-лесен метод за готвене с вакуумната помпа и чанти Fresh & Save, и разбира се уредът Enfinigy Sous Vide. Напълнете готварски съд с вода, прикрепете уреда към джантата на тенджерата за готвене и задайте времето и температурата за готвене – когато температурата на водата е достигната, поставете вакуумните торбички във водата, докато времето изтече.