Описание
Тиган Гурме с капак, марка Demeyere, 22 cм диаметър, от неръждаема стомана 18/10, матиран, със заварена дръжка.
Основата на тигана е с дебелина 4 мм, оформена по технология Triplinduc®. TriplInduc® е уникална комбинация от 3 сплави, която ви позволява лесно да преминете от газова печка (или друг тип печка) към индукционна или обратно. Освен това TriplInduc® предлага до 30% по-голяма индукционна ефективност и гарантира, че основата ще остане равна, дори след много години употреба.
Тиганът включва 4 чаши за печене на яйца, изработени от неръждаема стомана, с незалепваща вътрешност и топлоустойчив стъклен капак.
Може да се използва на всички видове котлони. Да не се използва в микровълнова печка.
Гурме тиганите от Demeyere са идеални за варене на яйца или за приготвяне на кулинарния специалитет дим-сум. Този гурме тиган има дебела основа, която добре провежда топлината и заварени дръжки. Всички компоненти на този тиган са изработени от неръждаема стомана и са подходящи за всички видове фурни и котлони (включително индукционни).
Как да готвим в гурме тигана?
Просто, сложете малко вода на дъното на тигана (така че да стига до дъното на чашите), сложете яйцата в чашите, похлупете и оставете да заври. Когато водата започне да кипи, намалете котлона на минимум. Готово.
Тиганът може да се използва и без метална вложка и се превръща в идеален тиган за соте. Малките подвижни отделения могат да се поставят във фурната за приготвяне на сладкиши.
Размери:
Горен диаметър: 22 см;
Диаметър на основата: 20,5 см;
Височина без капака: 6,2 см.;
Диаметър на чашата за яйца: 7,5 см.