Описание
Съд за готвене на пара "PAPILLOTE", произведен от Emile Henry, размери 30,5 × 17,5 × 9 см, вместимост 0,9 л, изработен от HR® керамика.
Ястието на фурна Emile Henry "Papillote" предлага прост и здравословен начин за перфектно приготвяне на всички видове зеленчуци, риба и бяло месо, без да ги изсушавате.
Насладете се на гурме резултати с това много лесно за използване ястие, благодарение на нежния метод за готвене на пара, наречен "en papillote". Просто подредете филетата или месните филийки върху легло от зеленчуци, подправете, добавете пресни билки, покрийте и поставете ястието във фурната. Съставките се приготвят на собствена пара – запечатани под капака – като ги поддържат нежни и наситени с аромати.
Независимо дали приготвяте рибни филета, цяла риба, пилешки гърди, агнешки котлети или патладжани и сладки картофи, керамиката ви позволява да задушавате и печете едновременно, като същевременно улавя влагата, лесно разсейва топлината и карамелизира сосове за още по-вкусен резултат.
Съдът за фурна "Papillote" е идеален за приготвяне на храна за двама и до три порции гарнитури. На практика просто донесете ястието директно на масата, след като процесът на готвене приключи. Ястието помага да се поддържа храната на правилната температура по време на сервиране. Този съд с овална форма с капак също ви позволява да съхранявате остатъчното съдържание в хладилника и да ги претопляте в микровълновата.
Проектиран за ежедневна употреба, съдът за фурна "Papillote" е издръжлив, със устойчива, непореста глазура, лесна за почистване, включително в съдомиялна машина.
Произведен във Франция от естествена глина – внимателно и с най-високо качество – той идва с 10-годишна гаранция.
Характеристики и размери:
Може да се използва във фурна, микровълнова печка и фризер;
Издържа на температури от -20 °C до +270 °C;
Може да се почиства в съдомиялна машина;
Гаранция: 10 години;
Размери: 30,5 × 17,5 × 9 см;
Капацитет: 0,9 л;
Брой порции: 2.