Описание
Сантоку нож за насипване, дължина на острието 16 см, от немска неръждаема стомана, марката de Buyer
Ножът за нарязване santoku позволява рязане на тънки резени бекон, шунка, сьомга, пилешки гърди, рибни филета, но е подходящ и за рязане на меки храни като масло или сирене. Идеален за професионална употреба в ресторанти.
Острието Santoku 16-mm е тънко и ултра гъвкаво, с вдлъбнатини, за перфектно рязане и с минимални усилия.
Материал на острието: немска X50CrMoV15 неръждаема стомана: здрава и недеформируема.
Здрава дръжка, изработена от композит от въглеродни влакна: тънка за комфорт, текстурирани дръжки, за да се избегне подхлъзване.
Дължина на острието: 16 см.
Дължина на ножа: 28,5 см.