Описание
Държач 20 Cake Pops торти, марка Westmark, размери 22 х 16 х 4 см, от пластмаса.
Предложена рецепта за 20 Cake Pops
Съставки:
113г пудра захар
113г маргарин
113г брашно
1 саше на прах за печене
3 яйца
Необходими инструменти:
2 форми за Cake Pops с 20 отделения
1 комплект пръчици Cake pops от 15 см
1 т.ч. за Cake Pops
1 стойка за Cake Pops
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички съставки и сместа се поставя в специална плесен за cake pops, покривайки 3/4 от нея и след това поставете идентична форма отгоре.
2. Въвежда се комбинираните форми в горещата фурна при 180°C за 20 минути. Междувременно подгответе глазурите, които искате да поставите върху тортата пука.
3. Като използвате ръкавиците за фурната, извадете формите и ги оставете да се охладят много добре. След охлаждане внимателно повдигнете горната форма.
4. Поставете всеки специален клечка в глазура и след това в тортите, на дълбочина 15 мм.
5. Сложете тортите в хладилника, докато се втвърдят (за около 2 часа).
6. Нанесете желаната глазура, като потапите всяка торти в купата. Бъдете сигурни, че премахвате излишната глазура.
7. Накрая, можете веднага да приложите различни ядливи орнаменти върху глазурата или можете да изчакате глазурата да се втвърди и след това можете да я боядисате.
Клечките не са включени.