Описание
Комплект от 50 хартиени клечки, с дължина 15 см, от марката Kitchen Craft, идеален за приготвяне на Cake Pops.
Предложената рецепта за 20 Cake Pops
Съставки:
113г пудра захар
113г маргарин
113г брашно
1 малка опаковка бакпулв
3 яйца
Необходими инструменти:
2 Cake Pops форми, с 20 отделения
1 комплект cake pops клечки от 15 см
1 тонгове за Cake Pops
1 държач за Cake Pops
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички съставки и поставете сместа в специална мухъл за cake pops, покривайки 3/4 от нея и след това поставете отгоре друга идентична форма.
2. В горещата фурна се въвеждат комбинираните форми на 180°C за 20 минути. Междувременно подгответе глазурите, които искате на cake pops.
3. Използвайки ръкавиците за фурната, отстранете формите и ги оставете да се охладят много добре. След охлаждане внимателно повдигнете формата по-горе.
4. Поставете всеки специален клечка в глазура и след това в cake pop, на дълбочина 15 мм.
5. Сложете cake pops в хладилника, докато се втвърдят (около 2 часа).
6. Нанесете желаната глазура, като потапите всяка cake pop в купата. Бъдете сигурни, че сте премахнали излишната глазура.
7. Накрая, можете веднага да приложите различни ядливи орнаменти върху глазурата или можете да изчакате глазурата да се втвърди и след това можете да я боядисате.