Намаление между 10% и 50% на всички продукти, в периода 15.11 - 1.12.2024 или до изчерпване на стоковата наличност.
Gyutoh нож - японски готвач нож - произведени от Miyabi, с острие от 20 см, устойчиви на шок.
Характеристики:
— Симетрично острие, направено от ултратвърда MicroCarbide FC61 стомана, покрита в 48 слоя неръждаема стомана;— Свръхрязко острие Honbazuke (индивидуално заточено от японски майстор занаятчия за постигане на характерния остър ръб на японските ножове);— Ножът нож се разширява в дръжката по традиционния “D-handle” начин за перфектен баланс и ергономична употреба;— Острието се третира криогенно чрез FRIODUR® при -196 °C, което гарантира много висока твърдост;— Дръжка, изработена от дърво Pakka.
За оптимално заточване и полиране на резултатите от ножовете от гамата Miyabi 5000FCD препоръчваме да използвате заточващите камъни от същата марка.